Licht

Licht maakt sfeer. Niet alleen bij een dansparty maar ook bij een modeshow of bedrijfspresentatie.

Naast de verhuur van geluidsinstallaties bieden wij voor dans- en discofeesten ook bijzondere lichteffecten aan zoals discobollen, stroboscopen, sterrendoeken, special effects en rookmachines. Deze effecten tillen de sfeer van uw feest nog een treetje hoger en geven uw feest een professionele uitstraling.

De medewerkers van Stoetengeluid kijken bij de verhuur van licht naar de beste mogelijkheden voor uw evenement en adviseren u wat de meest geschikte verlichting is. Ze kijken hierbij naar de grootte van uw evenement en houden rekening met de sfeer die u wenst uit te stralen.

Met welke aspecten bekijken wij uw feest of evenement?:

– Wat wilt u met uw evenement?
– Welke sfeer moet het uitstralen?
– Wat voor gevoel moet het oproepen bij de bezoekers?
– Welke boodschap wilt u communiceren?

Voor de verhuur van licht bij Stoetengeluid staan de belangen van de klant voorop. Geen moeilijke taal, De basis van ons vak is techniek, maar daar hoeft u zich niet druk om te maken. Samen met de klant zal er bekeken worden welke materialen er wenselijk zijn. Op feesten en evenementen kunnen wij een totaal concept neerzetten, waarin aan alle eisen wordt voldaan. Wij denken mee vanuit de doelstellingen van de gelegenheid, wat voor soort dan ook.

Wanneer u bij ons apparatuur huurt, is het mogelijk dat een van onze medewerkers tevens de installatie en bediening van de apparatuur voor u verzorgt. Zorgen rondom techniek worden u hierbij volledig uit handen genomen. Kwaliteit en veiligheid stellen wij in een hoog vaandel. Alle materialen en producten zijn voorzien van een nationaal goedkeuring- merk.