Geluid

Naast de bekende geluidszuilen die worden gebruikt bij diverse binnen evenementen bezitten wij ook een complete Bose 802 set van 2x 750 watt. Voor het grote werk kunnen wij uw evenement voorzien van een complete Dynacordset van 2x 1500 watt die goed is voor zo’n 1000 personen.

Wij verzorgen onder andere het geluid bij modeshows, bedrijfspresentaties, diverse soorten party’s en bij thema- en discoavonden.

Als het nu gaat om een buiten evenement, een braderie, sportevenement of kerstmarkt. Geen evenement is voor ons te groot om te zorgen voor een goed geluid.

Braderieën, kerstmarkten, marathons, school-sportdagen en de paardensport. Een aantal willekeurige evenementen waar wij het geluid verzorgen. Voor alle evenementen in de buitenlucht hebben wij de juiste geluidssets voor u klaar staan.

Tijdens het evenement wordt een groot aantal speakers of geluidszuilen rond of langs het parcours aangelegd. Zo kan iedereen op het evenement alles horen en volgen. Daarnaast bezitten wij ook omroep apparatuur voor omroepwagens / geluidswagens voor het omroepen van evenementen.

We hebben tevens mobiele geluidssets beschikbaar voor calamiteiten. Deze sets kunnen op uw of onze auto’s worden bevestigd.