Geluid

Goed verstaanbaar geluid is onmisbaar op een evenement. Onbewust is dit één van de bepalende factoren. Hierbij kan het gaan om sfeergevende achtergrondmuziek, een presentatieset met een goede spraakverstaanbaarheid, of een zwaar PA-systeem voor DJ of live-band met voldoende headroom.

Er komt uiteraard veel meer bij kijken voordat het geluid verstaanbaar uit de speakers klinkt. Met een breed assortiment aan microfoons kunnen we het uitversterker van zang, presentaties en bands uitversterken.

Met een groot aanbod uit ons assortiment actieve en passieve speaker systement kunnen we voor elke toepassing een geschikte geluidsinstallatie samen stellen. Er zijn veel factoren die leidend zijn voor een goed functionerend geluids systeem. Denk hierbij aan de locatie en het aantal personen voor deze locatie. Wij beschikken over een breed assortiment speakers en versterkers van het merk Dynacord, Electro-voice en AD-systems. Deze merken worden breed geaccepteerd in de evenementen techniek.

Naast de bekende geluidszuilen die worden gebruikt bij diverse binnen evenementen bezitten wij ook een complete Bose 802 set van 2x 750 watt. Voor het grote werk kunnen wij uw evenement voorzien van een complete Dynacordset van 2x 1500 watt die goed is voor zo’n 1000 personen.

Wij verzorgen onder andere het geluid bij modeshows, bedrijfspresentaties, diverse soorten party’s en bij thema- en discoavonden.

Braderieën, kerstmarkten, marathons, school-sportdagen en de paardensport. Een aantal willekeurige evenementen waar wij het geluid verzorgen. Geen evenement is voor ons te groot om te zorgen voor een goed geluid. Voor alle evenementen in de buitenlucht hebben wij de juiste geluidssets voor u klaar staan.

Tijdens het evenement wordt een groot aantal speakers of geluidszuilen rond of langs het parcours aangelegd. Zo kan iedereen op het evenement alles horen en volgen. Daarnaast bezitten wij ook omroep apparatuur voor omroepwagens / geluidswagens voor het omroepen van evenementen.

We hebben tevens mobiele geluidssets beschikbaar voor calamiteiten. Deze sets kunnen op uw of onze auto’s worden bevestigd.